ÖNEMLİ NOT: GENEL NOT ORTALAMALARINI 4'LÜK SİSTEMDEN 100'LÜK SİSTEME ÇEVİRMEK İÇİN YÖK'ÜN PUAN DÖNÜŞÜM TABLOSU KULLANILMIŞTIR. ASİL LİSTEDE BULUNAN ADAYLAR ZAMAN KAYBETMEDEN BÖLÜM KOORDİNATÖRLERİYLE TEMAS KURUP BÖLÜMÜN İKİLİ ANLAŞMA YAPTIĞI ÜNİVERSİTELERE GÜZ DÖNEMİ İÇİN ERASMUS KAPSAMINDA SEÇİLDİKLERİNE DAİR BİR E-POSTA ATMALI. NOMINATION LETTER İSTEYEN ÜNİVERSİTELER İÇİN ERASMUS OFİS TARAFINDAN İLGİLİ BELGE HAZIRLANACAKTIR.

COVID 19 PANDEMİSİ NEDENİYLE AVRUPA'DA BAZI ÜNİVERSİTELER ÇEVRİMİÇİ EĞİTİM YAPACAKLARIDIR. BU DURUMDA " Sanal hareketlilik süresinde katılımcılar bireysel destek hibesi almaz fakat yükseköğretim kurumu yararlanıcı başına Kurumsal Destek hibesi almaya devam eder.  Katılımcılar, yurt dışında fiziksel hareketlilik başladığında hibe almaya hak kazanırlar." MADDESİ GEREĞİNCE UZAKTAN EĞİTİM YOLUYLA ERASMUS HAREKETLİLİĞİNİ GERÇEKLEŞTİREN ÖĞRENCİLERE HİBE VERİLMEYECEKTİR.

Hareketliliğin fiilen başlaması, ülkemizdeki ve diğer program ülkelerindeki ulusal mercilerin bu yöndeki kararlarına bağlıdır.  Pandeminin devam etmesi ve bundan dolayı da hareketliliklerin gerçekleşememesi durumunda faaliyetler gerçekleştirilemeyeceği için yapılacak herhangi bir harcama mücbir sebep kapsamında değerlendirilmeyecek ve karşılanmayacaktır.

ONLINE İNGİLİZCE SINAV SONUÇLARI İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ

GÜZ DÖNEMİ ERASMUS ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ KESİN SONUÇLARI İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ

 

ANLAŞMA OLUŞTURMA

AB Üyesi ülkeleriyle Anlaşma yapmak için lütfen bu formu doldurunuz. 

ETKİNLİKLERİMİZ

  ............................................................................
 

............................................................................